SPORTCENTRUM Bonyhád
Bonyhádi TermálfürdőMozdulj Bonyhád!

Váraljai Ifjúsági Tábor

Váraljai Ifjúsági Tábor

Bonyhád Város Önkormányzata a tulajdonosa, a Bonyhádi Sportcentrum az üzemeltetője és fenntartója a Mecsek észak-keleti lábánál festői szépségű környezetben fekvő Váraljai Ifjúsági Tábornak. A tábor területén kilenc, egyenként tíz férőhelyes ház található, amely alkalmas osztálykirándulások, erdei iskolák, túrák, baráti társaságok rendezvényeinek megszervezésére. A nevelői szobákkal együtt összesen 96 férőhelyet tudunk biztosítani ifjűsági táboroztatás területén. 

2018-as eszetbedő mérföldkőnek volt tekinthető az ingatlan-fejlesztés tekintetében. A tulajdonos bonyhádi önkormányzat mintegy 332 000 000,-  Ft összegből újította fel az ingatlant. A felújításnak köszönhetően megújult valamennyi vizesblokk, az ebédlő épülete, amely fedett terasszal és napelemekkel bővült. A foglalkoztatóban, valamint a tábor területén több helyen interaktív játékok kerültek telepítésre. Egyedi élményt nyújtó természetismerti fejlesztések valósultak meg. A gyermekeket modern játszótér, akadálypálya, Teqball és pingpong asztal, valamint több tucat játék várja.

A felújítással egy időben a tábor területén kialakításra került három Bakancsos Ház is, aminek köszönhetően egész évben fogadjuk a túrázás és a természet szerelmeseit. A XXI. század minden követelményének megfelelő apartmanházakban összesen 12 fő szállásolható el. Igényesen kialakított nappali és fürdőszoba, teljesen felszerelt konyha várja a vendégeinket. 

Foglalás, ajánlatkérés és további kérdések esetén keressék bizalommal a Bonyhádi Sportcentrum munkatársait!

 

 

HKSzCsPSzV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Bonyhad.hu
Bonyhádi TermálfürdőMozdulj Bonyhád!