SPORTCENTRUM Bonyhád
Családi pihenőparkMozdulj Bonyhád!

Váraljai Ifjúsági Tábor

Váraljai Ifjúsági Tábor

Bonyhád Város Önkormányzata a tulajdonosa, a Bonyhádi Sportcentrum az üzemeltetője és fenntartója a Mecsek észak-keleti lábánál festői szépségű környezetben fekvő Váraljai Ifjúsági Tábornak. A tábor területén kilenc, egyenként tíz férőhelyes ház található, amely alkalmas osztálykirándulások, erdei iskolák, túrák, baráti társaságok rendezvényeinek megszervezésére. A nevelői szobákkal együtt összesen 96 férőhelyet tudunk biztosítani ifjűsági táboroztatás területén. 

2018-as eszetbedő mérföldkőnek volt tekinthető az ingatlan-fejlesztés tekintetében. A tulajdonos bonyhádi önkormányzat mintegy 332 000 000,-  Ft összegből újította fel az ingatlant. A felújításnak köszönhetően megújult valamennyi vizesblokk, az ebédlő épülete, amely fedett terasszal és napelemekkel bővült. A foglalkoztatóban, valamint a tábor területén több helyen interaktív játékok kerültek telepítésre. Egyedi élményt nyújtó természetismerti fejlesztések valósultak meg. A gyermekeket modern játszótér, akadálypálya, Teqball és pingpong asztal, valamint több tucat játék várja.

A felújítással egy időben a tábor területén kialakításra került három Bakancsos Ház is, aminek köszönhetően egész évben fogadjuk a túrázás és a természet szerelmeseit. A XXI. század minden követelményének megfelelő apartmanházakban összesen 12 fő szállásolható el. Igényesen kialakított nappali és fürdőszoba, teljesen felszerelt konyha várja a vendégeinket. 

A Váraljai Ifjúsági Táborról összeségében elmondható, hogy a fejlődés és korszerűsítés útján elindított folyamat remekül halad. Bonyhád Város Önkormányzata a 2020. évi költségvetésébe 30 000 000,- Ft összeget különített el újabb hat ifjúsági szálláshely teljeskörű felújítására. A beruházás befejeződött, és örömmel jelntjük, nagyon szépek lettek a szálláshelyeink. Az említett hat házban kicserélésre került a teljes villamos hálózat, új nyílászárókat kaptak az épületek. Az épületek tetőszerkezete és annak borítása is teljesen megújutl, a kialakított elektromos fűtéssel akár egész évben fogadhatunk vendégeket. Az épületek belső berendezési tárgyait is lecseréltük, így új emeletes ágyak, matracok, asztalok, székek és szekrények kaptak helyet. Ezen fejlődési ütemet tartva akár két éven belül teljesen megújulhat az egész tábor. Célunk, hogy a Váraljai Ifjúsági Tábor, mint a Bonyhádi Sportcentrum szerves része a térség vezető táboroztatási helyévé nőjje ki magát.

 

Foglalás, ajánlatkérés és további kérdések esetén keressék bizalommal a Bonyhádi Sportcentrum munkatársait!

 

 

 

HKSzCsPSzV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Bonyhad.hu
Családi pihenőparkMozdulj Bonyhád!