SPORTCENTRUM Bonyhád
Családi pihenőparkMozdulj Bonyhád!

Váraljai Bakancsos Házak

Váraljai Bakancsos Házak

Felismerve a tényt, miszerint az ingatlan külső felújítása és korszerűsítése, valamint belső, arculati megújulása indokolttá vált, Bonyhád Város Önkormányzata a váraljai tábor fejlesztésére pályázatot nyújtott be a Nemzetgazdasági Minisztériumhoz. A Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatóságával kötött TOP-1.2.1-15-TLI-2016-00001 azonosítószámú pályázat és szerződés alapján közel 332 millió forint állami támogatást nyert el az önkormányzat. Ezen összegű támogatás keretében megkezdődött a tábor területén lévő járdák és utak felújítása, játszóterek és szalonnasütő helyek kialakítása, vizesblokk, foglalkoztató terem, konyha felújítása és terasz kialakítása. Kialakításra kerül továbbá a tábor kerítéssel történő körbe kerítése, elsősorban a vendégek személyi- és a tábor vagyonvédelmét szem előtt tartva. A tábor vagyonának értékét a váraljai ivóvízhálózatra történő rácsatlakoztatása is nagymértékben növelni, egyszóval a beruházás befejeztével valódi vagyongyarapodást jegyezhet a tulajdonos.

A fejlesztés megvalósulásával új lehetőségek nyílnak a tulajdonos és a működtető intézmény számára. Reményeink szerint egy korszerűbb és komfortosabb épületegyüttes jobban vonzza a potenciális vendégeket, így bővülhet a tábor vendégköre. Másrészt a megvalósuló beruházás jó alapot jelenthet és előre vetíthet egy, a következő években előre, tudatosan és koncepciózusan tervezhető és megvalósítható újabb fejlesztést. Figyelembe véve azt a piaci lehetőséget, amit a bakancsos házak és elsősorban az általános iskolák felső tagozatos osztályai és azok diákjai számára az erdei iskolák térhódítása jelent, a lakóépület téliesítésével a környékben lévő konkurens szállásadókkal is fel tudnánk venni a piaci versenyt. 

Az intézményünk célja, hogy minden évben, tervszerűen, a városi költségvetésbe beépítve, évente akár kettő épületegységet felújítva négy-öt éven belül ezen beruházásoknak köszönhetően eljuthatunk oda, hogy a tábor földrajzi lehetőségeit kihasználva fel tudjuk venni a versenyt a piaci vetélytárs vállalkozásokkal. Ezen tudatos beruházások megvalósulásával a tábor kihasználtsága a sokszorosára növekedhet, nem csak a június-augusztus közötti kiemelt időszak nyitva tartásával lehetne kalkulálni, hanem akár egész éves szolgáltatással és szállásbiztosítással kerülhetnénk jó pozícióba.

Kezdő lépésként az első három lakóépület felújítása és téliesítése, ún. bakancsos házzá alakítása megtörtént. A XXI. század minden követelményének megfelelő apartmanházakban összesen 12 fő szállásolható el. Igényesen kialakított konyha, nappali és fürdőszoba várja a természet és a túrázás szerelmeseit. 2020-ban az önkormányzat további támogatásával újabb ifjúsági szálláshelyek kerültek felújításra.  Az ifjúsági tábor jelenleg 90 férőhellyel rendelkezik és ez teljesen felújított. (További információ: Váraljai Ifjúsági Tábor fül)  Nagy kiterjedésű, állandóan ápolt zöld területeink sátorozási lehetőséget is rejtenek magukban.

Felnőtt ár: 8 000,- Ft/fő/éj + 200,- Ft/fő/éj idegenforgalmi adó (18-70 év)

Gyermek ár: 3-12 éves korig 5 000,- Ft/fő/éj

3 éves kor alatt a szállás ingyenes

További kérdés esetén, illetve árajánlat kérése ügyében keresse a Bonyhádi Sportcentrum munkatársait az ismert elérhetőségek egyikén.

 

NTAK regisztrációs szám: EG20007576

Elérhetőségi adatok:
Cím: 7354 Váralja, Parkerdő
Kapcsolattartó: Bonyhádi Sportcentrum
Telefonszám: +3674452033
E-mail:

Fotók

HKSzCsPSzV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Bonyhad.hu
Családi pihenőparkMozdulj Bonyhád!