SPORTCENTRUM Bonyhád
Családi pihenőparkMozdulj Bonyhád!

MELEG VOLT A VÉGE!

2021. április 6. Majosi SE
Simának indult, de az utolsó 10 perc komoly izgalmakat tartogatott a húsvétvasárnapi bajnokin

NB III. Közép csoport 27. forduló
Majosi SE - Monor SE 1-2 (0-2)
Gólszerzők: Juhász (10), Annus (28), illetve Nagy Zsolt (84)

Majosi SE : Komáromi – Széles B. (Pál A., 76.), Kugli, Bognár S., Kovács G. (Szeiler, 87.), Petrovics (Hock, 83.) – Nagy Zs., Nagy N., Lizák P., Loch – Simó (Pál M., 76.). Edző: Tihanyvári László.

Monor SE: Bozsó – Kovács Á., Barthel, Talabér, Haragos (Maka, 75.), Annus, Farkas Á. (Kántor, 69.), Hunya, Juhász Zs., Erős R., Vékei (Ficsor, 51.). Edző: Gubucz László.

Az elmúlt hetek eredményei és a mutatott forma alapján jó néhány változást eszközölt a csapatban Tihanyvári László: Komáromi, Lizák, Kovács G. és Bognár is a kezdőben kapott helyet.

A Monor esélyeshez méltó játékot mutatott az első játékrészben, és sajnos már a 10. percben megszerezték a vezetést - egy már menetrendszerűen érkező szögletet követően. Közhely, miszerint a szöglet fél gól, nálunk ez úgy tűnik tényleg így van.
Juhász, 0-1

A játékot a gólt követően is kék-fehérek irányították és egy attraktív támadás végén Annus révén meg is szerezték a második góljukat. 0-2

Lizák szögletét és Bognár távoli lövését leszámítva nem tudtunk veszélyeztetni, a félidő végén pedig könnyen növelhette volna előnyét a Monor: előbb Komáromi védett bravúrral lábbal, majd szögletből fejelhetttek tisztán, szerencsére kapu mellé.

A második félidő elején Komárominak rögtön védenie kellett egy nagy erejű, középre tartó lövést, de ezt követően rendkívül eseménytelenül zajlott a mérkőzés. Úgy tűnt, hogy a vendégek elégedettek az eredménnyel és nem érzik veszélyben a 3 pontot, mi pedig támadásban pontatlanok, kapkódok voltunk, nem tudtunk helyzetet kialakítani.

Az izgalmak akkor következtek, amikor a védelemből fellépő Loch Péter beadását Nagy Zsolt fejelte kapura: a kapus előbb bravúrral védett, de a kipattanót Nagy már a kapuba pofozta. 84.perc, 1-2.

Az utolsó szűk 10 percben mindent megtettünk az újabb találatért, a kék-fehérek már 5 hátvéddel védekeztek annak érdekében, hogy ne engedjék ki a kezükből a 3 pontot.

A csattanó ugyanakkor sajnos elmaradt, Lizák Péter közeli lövését Bozsó Antal kapus hatalmas bravúrral hárította a 87. percben, a végeredmény 1-2 maradt. ????

A tegnapi teljesítményre ismét büszkék lehetünk, sikerült alaposan megizzasztani egy jó erőkből álló, a tabella első feléhez tartozó ellenfelet
MELEG VOLT A VÉGE!
HKSzCsPSzV
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Bonyhad.hu
Családi pihenőparkMozdulj Bonyhád!