SPORTCENTRUM Bonyhád
Családi pihenőparkMozdulj Bonyhád!

KIZZADT SIKERREL HIBÁTLAN A TAVASZ!

2021. április 6. Bonyhád-Börzsöny SE
Bonyhád-Börzsöny SE-Mórágyi SE 1-0 (1-0)
Bonyhád-Börzsöny, zárt kapu, v: Knap Z. (Horváth T., Kövesdi M.)
gól: Pechár (43.)
BBSE: Schleinig - Knipl A., Mathész, László L., Loósz - Baranyi, Forrai (Ettig, 75.), Máté N., Sebestyén N. - Szentes M. (Rafai, 70.), Pechár (Illés G., 84.), játékos-edző: Hosnyánszki Zsolt
Mórágy: Mányák – Babanics F. (Juhász A., 37.), Lestár, Hostyánszki, Decsák – Pozsár D., Berényi Sz., Ignácz Z., Dudás Z. (Löfli D., 53.) – Löfli M., Kanalas M.
Az előző években rendre a bajnoki címért csatázott a két csapat, nagy meccseket vívtak a felek, kicsit mumusnak is számított a mórágyi együttes a BBSE számára. Ezúttal nincs jó szezonja a vendégeknek, ráadásul erősen tartalékosan érkeztek, igaz hazai oldalon is volt számos hiányzó. Természetesen támadólag lépett fel csapatunk az első perctől kezdve, de Illés Béla gárdája gyorsan tudatosította játékosainkkal, nem hoztak ajándékba három pontot, azért igencsak meg kell dolgozni majd. Nehezen is talált fogást a szervezetten és rendkívül lelkesen játszó Mórágyon együttesünk, ráadásul hihetetlenül sok technikai hiba csúszott a támadásokba. A szünet előtt aztán Pechár állt a labda mögé egy szabadrúgásnál és gyönyörűen csavart a kapuba. Fordulás után némileg több területünk volt a támadások kialakítására, de továbbra is sokat hibáztak játékosaink a befejezéseknél, avagy már az utolsó passzoknál, ráadásul egy tizenegyest is hibáztunk, így végig a levegőben lógott, hogy egy kontra végén esetleg betalálnak a vendégek. Az eredmény végül nem változott, kiizadt, nyögvenyelős sikerrel folytattuk hibátlan tavaszi sorozatunkat.
KIZZADT SIKERREL HIBÁTLAN A TAVASZ!
HKSzCsPSzV
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Bonyhad.hu
Családi pihenőparkMozdulj Bonyhád!