SPORTCENTRUM Bonyhád
Családi pihenőparkMozdulj Bonyhád!

KEVESET FELEJTETTEK A KIHAGYÁS ALATT U12-ESEINK!

2020. október 14. Atomerőmű KSE Bonyhád
Dombóvári Kosársuli KE U12’’B’’ – Knipl Kft. Bonyhádi KSE U12 26-34 (3-2,9-10,12-5,2-17)
Knipl Kft. Bonyhádi KSE U12 – GYKSE Szekszárd B 24-75 (4-21,11-14,2-26,7-14)
Ábrahám Péter, edző: “Hosszú hónapok után, ha jól számolom, 8 hónap után volt először tétmérkőzése a csapatnak a bajnokságban. Kellemes meglepetés volt amit láttam, mert amitől féltem, hogy az alap mozdulatok, alap dolgok nem fognak menni, nem igazolódott be. Nagyon jól dolgoztak a srácok, a ziccerek jól mentek, és végre láttam már olyan jeleket, hogy a társaikat keresik, és nem egyéni játékot erőltettek a srácok.
A Dombóvár elleni mérkőzés egy nagyon nagy élmény volt, nem csak a gyermekeknek, hanem nekem is. Egy olyan erényt mutattak be a srácok, ami egyébként nagyon ritka – nem nálunk, hanem általánosságban ebben a korosztályban: úgy jöttek fel ezek a srácok, hogy szinte a padlóról keltek fel, és egy olyan feltámadást mutattak be, ami szerintem ebben a korosztályban nem jellemző. Pontok alapján magabiztosan hoztuk, de ez egyáltalán nem volt egy magabiztos győzelem. Viszont ez, hogy a srácok az utolsó pillanatig küzdöttek, és hittek abban, hogy meglehet ez a mérkőzés, ezzel nagyon megerősítettek abba vetett hitemben, hogy tényleg jó úton haladunk.
A másik mérkőzésen már egy kicsit fáradtabban mozogtunk, itt a páros negyedekben ha nem is egyelnőre, de közel egálra tudtuk hozni, de az első és harmadik negyedben eléggé elment az ellenfél. Főleg a harmadik negyed volt az, ami már nagyon fárasztó volt a csapat tagjainak részére. De le a kalappal, 8 hónap után így visszatérni, nem legyen soha rosszabb ennél!”
KEVESET FELEJTETTEK A KIHAGYÁS ALATT U12-ESEINK!